Ste že opravili  smučarski servis

Smučarska sezona je pred vrati. imate že vse premišljeno kam boste šli. Čas je idealen za smučanje. Gore kličejo. Vse kar potrebujete so le še smučarske karte in lahko se odpravite. Pa vendar ne tako hitro. Ste pomislili na najpomembnejšo zadevo pri smučanju? To je varnost. Imate ustrezne smuči? So vam pancerji še vedno prav? Se vaša snežna deska »suče« tako kot želite? Nikar si ne delajte preveč skrbi. Olajšajte si življenje in obiščite smučarski servis.

Ni skrivnost. Potrebujemo smučarski servis. Včasih smo mnenja, da lahko vse sami storimo ali celo popravimo. Kar je precej dobra in pozitivna misel. Vendar roko na srce, včasih pa je le potrebno poklicati strokovnjaka. Določene elemente naj pregleda in popravi. Če je to potrebno, strokovnjak. Navsezadnje bomo vsa dobili potrdilo in posledično tudi garancijo, ki jo bomo lahko uveljavljali v primeru, če se izkaže, da sam servis ni bil opravljen dovolj kakovostno. Na servisu vam bodo ustrezno in kakovostno svetovali glede stanja vaše opreme. Ali je potrebna menjava opreme? Bo le ta zdržala še eno sezono? To so precej resna vprašanja, na katera pa vam lahko odgovori le strokovnjak. Zato raje pamet v roke in pred samim potovanjem obiščite še kolege pri smučarskem servisu.

Serviserji razumejo ljubezen do smučanja, zato vas bodo poslušali in se prilagodili vašim željam. Vi jim samo povejte kakšen stil smučanja imate in kakšen teren vam je najljubši. To bo dovolj podatkov in že se vam bodo popolnoma prilagodili. Vaše smuči bodo po obisku serviserja ustrezno očiščene in pobrušene. To je zelo pomembno, da je debelina smuči primerna za smuko skozi celotno površino smučk. Le ta pa mora biti tudi ustrezno zravnana. Le tako bodo smuči najbolje drsele, zavoji bodo enostavnejši in mirnejši. Kot smučar pa boste občutili manj trenja, kar pa je potrebno za dolgo in mirno, užitka polno, smuko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*