He shou wu

Koliko kitajskih zelišč poznate? Verjetno kar nekaj, glede na to, da so prav kitajci tisti, ki v svoji medicini uporabijo ogromno teh naravnih zelišč. Je med njimi tudi he shou wu ( https://www.nutrisslim.com/bio-he-shou-wu-fo-ti-v-prahu-125g ) ? Če ste kdaj iskali zelišče, ki pomaga proti staranju, ste zagotovo že naleteli nanj. Mogoče pa ga že uporabljate?

Staranja vemo, da z ničemer ne moremo ustaviti. Človeško telo je tako narejeno, da ga leta postarajo, kljub temu, pa so nekateri ljudje videti veliko mlajši kot dejansko so. In potem se vprašamo, le kaj vpliva na to. Ogromno, pravzaprav. Nekaj je v genih, nekaj v življenjskem slogu, nekaj tudi odvisno od nas, itd. Torej, proces staranja lahko upočasnimo, gubic žal ne moremo ustaviti ali pa izbrisati. Lahko so manj globoke. In s pravimi sestavinami v vsakdanji hrani lahko močno pripomoremo k upočasnjevanju staranja. Vsi vemo, da so vlaknine tiste, ki skrbijo za zdrav in mlad videz, tako da potrebujemo veliko teh.

Čeravno zelo zdravo jemo in skrbimo za zdravje, ni nujno, da zgolj s hrano vnesemo v telo dovolj količin telesu potrebnih snovi. Tako, da se odločamo tudi za naravna prehranska dopolnila. Torej, zelišča v obliki prehranskih dopolnil, ki so enostavna za uživanje in v točno določenih količinah.

He shou wu je le eno od kitajskih zelišč, ki se je zelo hitro razširilo tudi na naš domač trg in smo tako prepričani v učinkovitost tega, saj se je izkazalo za odlično dopolnilo, katero upočasnjuje staranje. Bogato je z vlakninami in drugimi sestavinami, ki so kot nalašč za našo kožo in so tako glavni krivec, da smo videti veliko mlajši kot sicer. Šalo na stran, gre za zelišče, ki je zaradi svoje učinkovitosti zelo priljubljeno, ne samo na kitajskem trgu, pač pa tudi pri nas in drugje po svetu. Glede na to, kako je dostopno in ga dobimo že v bolje založenih trgovinah s prehranskimi dopolnili, je čas, da ga preizkusimo tudi sami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*