Glukomanan

Hitro pojdimo na Japonsko in nazaj, da bomo izgubili kakšen kilogram, izgubili apetit ali pa kako drugače se znebili odvečnih kilogramov. Ali pa je dovolj, da zgolj nabavimo vlakno z japonske, glukomanan, ki je tako slavno po tem, da bi naj zapolnilo želodec in ne bi pojedli več toliko, kar bi pomagalo pri hujšanju? Bo verjetno slednje zadosti in se lahko izognemo dolgotrajni in naporni vožnji do Japonske, kajti to vlakno je dosegljivo sedaj tudi pri nas kot prehransko dopolnilo, zelo priljubljeno pri tistih, ki se borijo s prevelikim apetitom in posledično odvečnimi kilogrami.

Imate občutek, kot da imate v želodcu luknjo in gre vse skoznjo ter ga nikakor in kljub enormnim količinam hrane ne morete zapolniti? Pa tudi ko vam uspe, ste znova hitro lačni in spet morate posegati po hrani? Seveda se zavedate, da to ni zdravo in da obstaja možnost, da se bodo kopičili odvečni kilogrami, če se že do sedaj niso. Torej potrebujete superhrano, katera bo zapolnila vaš nenasiten želodec? Verjetno res. Poskusite z glukomananom, ki je tako priljubljen ravno zato, ker bi naj dosegal odlične rezultate. Želodec zapolni tako, da nam ne bo potrebno pojesti enormnih količin hrane, da bi bili siti. Odlično, kajne?

Želodec ima pomembno funkcijo v našem telesu in opravlja zahtevno nalogo. Velikokrat pa ga lahko obremenimo s pretežko hrano, z velikimi količinami, z neustrezno hrano, itd. In ga tako zaposlimo, da ga zagotovo hitro utrudimo. Ali pa s tem povzročimo, da ne deluje pravilno, prehitro opravlja svojo nalogo in od nas zahteva vedno več hrane. Temu se seveda moramo izogniti in poskrbeti za optimalno funkcijo želodca. Zato je glukomanan odlična izbira pri tovrstni težavi, če imamo občutek, da smo nenasitni in, da je naš želodec postal sod ter od nas zahetva vedno več. Zato, da ga hitreje napolnimo in zaposlimo za en čas. Da ne čutimo pritiska in se tako znebimo odvečnih kilogramov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*